Home Tag "vjehra"

“Më ka llastuar vjehra, smë binte mendja për gruan”, deklarata e ish arbitrit do t’ju bëjë të qeshni me lotë

0
Emisioni i pasdites në Top Channel i është dedikuar çifteve, marrëdhënies së tyre si dhe konflikteve që lindin veçanërisht të dielave. Të ftuar në studio ishte ish arbitri Lorenco Jemini me të shoqen Sofian, ish banorët e big brother Xhensila Pere dhe Anaid Kaloti si dhe Artenisa Ozaj. Ajo që i bëri të gjithë qeshnin […]