Home Tag "vjosa"

Lumi Vjosa shpallet zyrtarisht Park Kombëtar

0
Lumi Vjosa është një nga çeshtjet më të diskutuara në sektorin e turizmit prej vitesh brenda dhe jashtë vendit. Vjosa, lumi i fundit i egër në Europë, është shpallur zyrtarisht Park Kombëtar duke i dhënë fund njëherë e mirë debateve mbi mbrojtjen e këtij lumi. Nuk do të lejohet asnjë lloj ndërtimi që cenon lumin […]