Home Tag "Xheni Mhillaj."

Xheni çudit fansat. I fton të shohin një video “+18”

0
Për të promovuar diçka apo dikë, sot nuk kursehen as “goditjet nën brez”. Rrjetet sociale në kompleks janë qartësisht e ardhmja e marketingut. Shembullin e ikonave ndërkombëtare poe ndjekin e personazhet e ekranit dhe skenës në Shqipëri. Shembulli konkret është Xheni Mhillaj. Pas ndarjes nga Benardi, Xheni është kthyer në personazhin më të komentuar në media, […]