Home Tag "zakone"

9 zakonet e çuditshme të mbretëreshës Elisabeth..

0
Të gjithë kanë zakone dhe rregulla të cilat I ndjekin me përpikmëri dhe tentojmë të mos i thyejmë asnjëherë. E njëjta gjë ndodh edhe me personazhe të njohur siç është rasti i mbretëreshes Elisabeth, e cila ka disa zakone të cilat nuk i anashkalon asnjëherë, më poshtë po ju rendisim disa prej tyre. Ajo nuk […]