Home Lifestyle 9 zakonet e çuditshme të mbretëreshës Elisabeth..
9 zakonet e çuditshme të mbretëreshës Elisabeth..
0

9 zakonet e çuditshme të mbretëreshës Elisabeth..

0
0

Të gjithë kanë zakone dhe rregulla të cilat I ndjekin me përpikmëri dhe tentojmë të mos i thyejmë asnjëherë.

E njëjta gjë ndodh edhe me personazhe të njohur siç është rasti i mbretëreshes Elisabeth, e cila ka disa zakone të cilat nuk i anashkalon asnjëherë, më poshtë po ju rendisim disa prej tyre.

Ajo nuk udhëton asnjëherë pa një qese gjaku me vete.

Nuk lejon të hapen dritaret.

I urren kubat e akullit. Nuk i pëlqejnë meshkujt me mjekër dhe papion.

Ju vendos numër veshjeve të saja, nuk ha asnjëherë supë dhe patate.

I pëlqen manafarret, po nuk i konsumon asnjëherë në publik.

Nuk i vesh asnjëherë vetë këpucët e saj, ka një punonjëse që merret posaçërisht me këtë gjë.

Link: https://brightside.me/wonder-people/9-facts-proving-that-even-the-queen-has-weird-habits-641260/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BzdwSaKHPn4/