Home Lifestyle Maska e kuqe nga Arkiva Shqip, filtri më i ri në instagram, duhet ta provoni
Maska e kuqe nga Arkiva Shqip, filtri më i ri në instagram, duhet ta provoni
0

Maska e kuqe nga Arkiva Shqip, filtri më i ri në instagram, duhet ta provoni

0
0

Një maskë e kuqe nga Arkiva Shqip është filtri më i ri që mund të përdorni të gjithë për fotot tuaja në instagram.

Në momentin që doni të bëni një foto mjafton të shkoni në fund tek galleria e efekteve dhe tek motorri i kërkimit shkruani arkivashqip.

Aty do të dalë një foto e filtrit ku shkruhet “Red Mask from arkivashqip” ose “Maskë e kuqe nga arkivashqip”.

Mjafton të klikoni sipër fotos dhe më pas duke klikuar tek opsioni “Try it”, do t’ju shfaqet mundësia për të bërë foto me maskën e kuqe e cila mban logon e Arkivashqip.

Ju ftojmë të gjithëve ta provoni dhe të na nisni fotot tuaja duke na bërë tag dhe më pas videot e fotot do të ripostohen në instagramin e Arkivës.

Filtri është shumë i veçantë dhe më poshtë po ju tregojmë me një video se si mund ta gjeni në instagram dhe se si ta përdorni për të bërë fotot apo videot tuaja të cilat mos harroni të na i dërgoni.

Link: https://www.instagram.com/arkivashqip/