Home ShowBiz Kur Bayern i këndon këngën e Sinanit Barcelonës…
Kur Bayern i këndon këngën e Sinanit Barcelonës…
0

Kur Bayern i këndon këngën e Sinanit Barcelonës…

0
0

E kush nuk e ka dëgjuar këngën „8 me 2“ të Sinan Hoxhës, e kush nuk e ka kërcyer në çdo event familjarë apo edhe për kënaqësi. Kënga e njohur e Sinanit tashmë jo vetëm pjesë e eventeve familjare por edhe pjesë në futbollin e huaj.

Ditën e mbrëmshme ka qënë çerek finalja e UEFA Champions League, shumë e pritur midis Barcelonës dhe Bayern. Ka qënë një nga ndjeshjet më të ndjekura por rezultati i fitores ka qënë shumë i thellë në favor të Bayern.

Ndjeshja ka dal me rezultatin 8 me 2 për Bayern.

Pas përfundimit të ndjeshjes të gjithë kanë menduar për këngën e Sinanit duke e lidhur rezultatin e ndjeshjes pikërisht me hitin e tij “8 me 2”.

 

Disa pastime në instastory të personave të ndryshëm që kanë bërë tag Sinanin dhe risjellim edhe njëherë në kujtesë këngën e tij.

117656324_338714090645123_8465558957654244117_n

117523934_3323366851104924_4078293531257025660_n

Link: https://www.instagram.com/sinanhoxha_/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CBnb5HFHrgM/

Kënga: https://www.youtube.com/watch?v=s0Orpqx30v4