Home Aktualitet Del në ankand vera e ruajtur në kozmos, nuk do ta besoni çmimin
Del në ankand vera e ruajtur në kozmos, nuk do ta besoni çmimin
0

Del në ankand vera e ruajtur në kozmos, nuk do ta besoni çmimin

0
0

Një shishe verë francezë që ka qëndruar për më shumë se një vit në hapësirë ka dalë në ankand dhe do të shitet me vlerën marramendëse të 1 milion dollarëve.

Në vitin 2019 kompania Space Cargo Unlimited ka dërguar 12 shishe verë të kuqe të markës Petrus në hapësirë dhe tashmë kanë vendosur ti nxjerrin në ankad për t’u shitur.

Shtëpia e ankandit vlerëson një çmim shitjeje prej një milion dollarësh.

Një shishe verë e këtij lloji e ka vlerën rreth 10 mijë dollar dhe duket se ruajtja e saj në hapësirë për më shumë se një vit, ka bërë që ti 100 fishohet vlera.

Link: https://www.wlns.com/dont-miss/christies-selling-wine-aged-in-space-for-1-million/#:~:text=In%202019%20the%20company%20Space,All%20rights%20reserved.

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/vM2NRM5bGik