Home Lifestyle Sinjalet e para që zbulojnë se ju jeni në një marrëdhënie me një tradhëtar
Sinjalet e para që zbulojnë se ju jeni në një marrëdhënie me një tradhëtar
0

Sinjalet e para që zbulojnë se ju jeni në një marrëdhënie me një tradhëtar

0
0

Këtu janë disa sinjale domethënëse që partneri juaj po ju tradhton.

Ju mbajnë të fshehtë fjalëkalime

Kur dy njerëz janë vërtet të dashuruar me njëri-tjetrin, ata e kanë jashtëzakonisht të rehatshme të ndajnë kodet e kalimit me njëri-tjetrin pasi nuk kanë asgjë në llogaritë e tyre të mediave sociale që ata do të dëshironin të fshehin.

Nëse partneri juaj panikohet nga ideja për të ndarë kodet e llogarisë së tyre të mediave sociale me ju, ka shumë mundësi që ata të kenë diçka që nuk duan që ju ta shihni.

Gjithmonë flasim për të tjerët

I dashuri juaj vazhdon të flasë për vajza të tjera të bukura? Apo e dashura juaj përmend rastësisht se sa mirë i ndërtuar është një burrë tjetër?

Ata janë gjithnjë të shpërqëndruar

E dini se si kur jeni me personin që doni, harroni gjithçka përveç tyre? Në atë moment, gjithçka që ka rëndësi është prania e partnerit tuaj.

Epo, kur dikush po tradhton një person tjetër, edhe ky aspekt i një marrëdhënieje ndryshon. Një herë në një hënë blu është në rregull, por nëse partneri juaj shpesh duket sikur është i shpërqendruar kur është me ju, ose nuk është plotësisht i interesuar të kalojë kohën e tij me ju.

Ata shpesh bëjnë plane që iu lënë anash

Nëse partneri juaj bën plane që nuk ju përfshijnë shumë shpesh, atëherë mund të ketë një shans që ata preferojnë të kalojnë kohën e tyre me njerëz të tjerë sesa ju dhe nuk duhet një gjeni për të deshifruar se çfarë do të thotë kjo, ata thjesht nuk janë të interesuar.

Ata nuk janë zotërues

Askush nuk e pëlqen një partner që është gjithmonë në kokë, duke udhëhequr dhe analizuar çdo moment të vetëm. Askush nuk dëshiron një partner mbi-mbrojtës.

Ata nuk thonë ‘Të dua’

Sado pak që mund të tingëllojë kjo, ajo është një pjesë kaq e madhe e çdo marrëdhënieje. Kur një person ju do vërtet, ata ju kujtojnë vazhdimisht për çdo gjë të vogël që mund të bëni, por nëse nuk ju thonë se ju duan, atëherë ndoshta në të vërtetë nuk ju duan.

Nëse dalloni një ose më shumë nga këto shenja në marrëdhënien tuaj, qëndroni vigjilent!

Linku: http://powerfulmind.co/7-signs-youre-in-a-relationship-with-a-cheater/

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/photo-of-couple-hugging-during-dawn-1542354/