Home Lifestyle Si të rindizni pasionin nësë marrëdhënia juaj ka rënë pre e monotonisë
Si të rindizni pasionin nësë marrëdhënia juaj ka rënë pre e monotonisë
0

Si të rindizni pasionin nësë marrëdhënia juaj ka rënë pre e monotonisë

0
0

Rikujtoni datat tuaja të preferuara dhe vendet që keni frekuentuar.

E mbani mend vendin ku u takuat për herë të parë? Apo kafeneja ku keni pasur takimin tuaj të parë dhe keni ndarë diçka të ëmbël? Po në vendin ku keni pasur puthjen tuaj të parë? Mendoni për të gjitha datat tuaja të preferuara dhe rikrijoni ato. Ju do të shkoni së bashku në korsinë e kujtesës dhe do të rishikoni ato momente magjike.

Zëvendësoni bisedat telefonike me aktivitete.

Në vend që të telefononi partnerin tuaj dhe t’i bëni pyetje të së njëjtës histori (si ishte dita juaj? Çfarë ka ndodhur? Çfarë po bëni? Etj), përpiquni të kaloni kohë në aktivitete që ju japin më shumë arsye për t’u lidhur me partnerin tuaj. Merrni pjesë në një klasë hobi, gatuaj ushqim, filloni të bëni shëtitje në mëngjes ose në mbrëmje, planifikoni një natë karaoke javore ose ndonjë gjë që ju intereson të dyve.

Befasoni partnerin tuaj.

Ktheni atë element të befasisë dhe parashikimit në marrëdhënien tuaj. Befasoni partnerin tuaj duke i dhuruar diçka që kanë planifikuar të blejnë prej kohësh, ose thjesht befasojeni duke i shkuar në vendin e punës. Gjeste të tilla të ëmbla ndikojnë shumë në forcimin e marrëdhënies tuaj.

Kujtojini pse janë të veçantë.

Pak vlerësim nuk dëmton askënd. Shikoni për momentin perfekt kur të dy jeni të lirë  dhe mendoni se si marrëdhënies ti jepni nuanca jashtë monotonisë.

Dilni nga zona juaj e rehatisë.

Planifikoni diçka që kërkon që të dy të dilni nga zona e rehatisë dhe të përjetoni diçka ndryshe. Po në udhëtim së bashku ose në kampe në një vend të qetë?

Provoni diçka të re në dhomën tuaj të gjumit.

Me kalimin e kohës, edhe jeta seksuale bëhet pak e zakonshme dhe e parashikueshme, apo jo? Por ju gjithmonë mund të bëni pak përpjekje dhe të rinovoni jetën tuaj seksuale! Pavarësisht nëse janë të brendshme të tejdukshme, pranga, pozicione të reja seksi, fantazi seksuale të çuditshme apo prova të ideve të reja për lojë me role, sjellin diçka emocionuese në jetën tuaj seksuale.

Linku: https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/relationships/6-things-to-do-when-your-relationship-becomes-monotonous-but-you-are-still-in-love-with-your-partner/photostory/62984327.cms

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-kissing-18397/