Home Tag "cip"

Çip për të zbuluar nëse je me COVID, ja si do të funksionojë

0
Agjencia amerikane për kërkime ushtarake ka krijuar një çip të posaçëm që vendoset nën lëkurë dhe që shërben për të ekzaminuar gjakun dhe për të zbuluar përmes tij nëse një person është i infektuar me COVID-19. Ky sensor teston vazhdimisht gjakun dhe monitoron reaksionet kimike në trup. Në rast se gjatë monitorimit gjen gjurmë të […]