Home Tag "Rezarti"

Salsano thumbon Rezatin dhe i del në mbrojtje Aleksit

0
Një ditë më parë aktori Rezart Veleshnja hodhi dyshime mbi orientimin seksual të aktorit Aleks Seitaj duke u nisur nga një këngë parodi e këtij të fundit. Aleksi ka reaguar lidhur me këtë deklaratë të tij duke shpjeguar se ai është aktor dhe se kur i kërkojnë të bëjë një parodi kundrejt një shume të […]