Home Lifestyle Ky krevat rregullohet automatikisht, 3 sekonda pasi ngrihesh
Ky krevat rregullohet automatikisht, 3 sekonda pasi ngrihesh
0

Ky krevat rregullohet automatikisht, 3 sekonda pasi ngrihesh

1.44K
0

Me sa duket, paska një zgjidhje për të gjithë dembelët, që përtojnë ta rregullojnë krevatin, pasi zgjohen nga gjumi. Krevati “inteligjent” OHEA rregullohet vete, 3 sekonda pasi ngrihesh prej tij. Në vetëm 50 sekonda, rregullon nënkresën dhe drejton mbulesat në mënyrë automatike. Kompania shet bashkë me krevatin edhe mbulesat si dhe nënkresën e veçantë që e shoqërojnë. Fatkeqësisht ky krevat është ende vetëm një prototip dhe nuk ka dalë ende në treg. Kështu që ju dembela duhet prisni edhe ca…

Burimi i lajmit dhe fotos: https://www.youtube.com/watch?v=hrWEenI_ozM

http://www.youtube.com/watch?v=hrWEenI_ozM

Link: https://www.youtube.com/watch?v=hrWEenI_ozM

Burimi i lajmit dhe fotos: https://www.youtube.com/watch?v=hrWEenI_ozM