Home Lifestyle 10 dizenjime çantash për të investuar në vitin 2016
10 dizenjime çantash për të investuar në vitin 2016
0

10 dizenjime çantash për të investuar në vitin 2016

389
0
  • Chanel Bag

Chanel është klasike që ç’do gruaje i nevojitet në arsenalin e çantave të dorës ose si një portofol i madh. Kjo çantë e zezë është perfekte për punë ose mbrëmje.

 

  • Louis Vuitton

Një nga çantat ikonë të Louis Vuitton.

 

  • Hermes Kelly Bag

Kjo çantë është e bukur kështu që kërkon vëmendje. E preferuara e stilistëve të famshëm për klientët e tyre.

 

  • Chloe Drew Bag

Chloe nuk bën asgjë të gabuar. Çantat e tij të mrekullueshme vijnë në ngjyra të ndryshme dhe përshtaten me veshjet serioze ose edhe fustane.

 

  • Gucci

E ngjashme në formë me Louis Vuitton. Kjo është një koleksion klasik i Gucci-it.

 

  • Frendi Baguette

Në dispozicion të një larmie të madhe ngjyrash, kjo është një çantë e madhe për mbrëmje të ndryshme.

 

  • Yves Saint Laurent Roady Bag

Një çantë perfekte për të marrë me vete Ipad ose bllok shënimesh. Është e përshtatshme për tu përdorur për udhëtime.

 

  • Legend Alexander McQueen

Një çantë e zezë klasike dhe me një strukturë të bukur për të gjithë të dashuruarit pas modës.

 

  • Givenchy Antigona Duffel

Një tjetër strukturë e çantave ikonë e cila mund të përdoret më së shumti për të gjitha rastet.

  • Lady Dior Bag

Çantë klasike për një grua klasike.

 

Burimi: http://www.forbes.com/sites/sboyd/2016/01/07/10-designer-bags-to-invest-in-for-2016/#40ab11cc547d

Burimi i fotos: © Unsplash https://www.pexels.com/photo/brown-red-and-black-leather-sling-bag-25779/