Home Tag "krevat"

Si t’i ndreqni të gjitha problemet e gjumit, sipas shkencës?

0
Duket sikur po bëhet gjithnjë e më e vështirë të bësh një gjumë të mirë. Duhet të kemi shtatë deri në nëntë orë gjumë, por shumë amerikanë nuk e godasin atë objektiv çdo natë. Gjumi mund të ofrojë përfitime të pabesueshme shëndetësore, si të na ndihmojë të humbim peshën, të përmirësojmë kujtimet tona. Pra, kur […]

Ky krevat rregullohet automatikisht, 3 sekonda pasi ngrihesh

1.44K
Me sa duket, paska një zgjidhje për të gjithë dembelët, që përtojnë ta rregullojnë krevatin, pasi zgjohen nga gjumi. Krevati “inteligjent” OHEA rregullohet vete, 3 sekonda pasi ngrihesh prej tij. Në vetëm 50 sekonda, rregullon nënkresën dhe drejton mbulesat në mënyrë automatike. Kompania shet bashkë me krevatin edhe mbulesat si dhe nënkresën e veçantë që […]