Home ShowBiz Luana Vjollca e ndan mëngjesin me…
Luana Vjollca e ndan mëngjesin me…
0

Luana Vjollca e ndan mëngjesin me…

1.85K
0
Luana Vjollca ka postuar këtë mëngjes një foto në Instagramin e saj. Me një veshje sportive, aq sa të shkujdesur në pamje të parë, aq edhe të kuruar deri në detaje, na ka servirur, mëngjesin e saj. Foton e ka shoqëruar edhe me fjalët: “Mëngjesi bio”. Mirëpo në foto vihen re dy racione dhe një karrige bosh, që duhet të jetë e fotografit që ka shkrepur foton. Vetvetiu na lind pyetja: Kush është vallë fotografi?
Më poshtë është fotoja e postuar prej saj.

luana artikull