Home ShowBiz Hermes Nikaj, ose “Zogu i Tiranës”: “Jam shumë i mirë në krevat”
Hermes Nikaj, ose “Zogu i Tiranës”: “Jam shumë i mirë në krevat”
0

Hermes Nikaj, ose “Zogu i Tiranës”: “Jam shumë i mirë në krevat”

0
0

Hermes Nikaj, ose “Zogu i Tiranës”, ka deklaruar prej disa kohësh se është fejuar dhe është shumë i lumtur me të dashurën e tij. Ai ka qënë së fundmi i ftuar në “Oktapod”, nga Turjan Hyska dhe ka folur mbi të gjitha për karrierën dhe historinë e tij të dashurisë.

Hermesi ka dhënë gjithashtu një deklaratë të zhveshur nga komplekset, duke pranuar publikisht se është shumë i mirë në krevat. Për ta përforcuar madje, ka thënë: “Jam super në krevat”.

Këtë deklaratë e shumë të tjera interesante, mund t`i dëgjoni vetëm në “Oktapod”:

https://www.youtube.com/watch?v=MJxBXpao5Z8

Link: https://www.youtube.com/watch?v=MJxBXpao5Z8