Home ShowBiz Cili është qyteti shqiptar, prej të cilit Eni Çobani nuk mund të largohet?
Cili është qyteti shqiptar, prej të cilit Eni Çobani nuk mund të largohet?
0

Cili është qyteti shqiptar, prej të cilit Eni Çobani nuk mund të largohet?

0
0

Eni Çobani udhëton shpesh nëpër qytete të Shqipërisë, për shkak të punës që bën. Në një prej ditëve ka vizituar qytetin e bukur të Vlorës. Ajo ka treguar se e ka pasur të vështirë të largohej nga aty, pasi kaltërsia e detit nuk e ka lejuar.
“Ngrehu i thashë vetes se me këtë det dhe diell prej Vlore s`do kthehesh më në Tiranë. Lum ju që ngriheni dhe ngryseni me blunë e këtij deti të mrekullueshëm.”, ka shkruar ndërmjetësuesja e “Shihemi në gjyq”.

Ky ishte postimi i saj:

Link: https://www.instagram.com/p/BQQdMwLACXb/?taken-by=enicobani&hl=en