Home Travel Top 10 plazhet më të mira në Australi
Top 10 plazhet më të mira në Australi
0

Top 10 plazhet më të mira në Australi

0
0

Asgjë nuk mund të jetë një plazh i bukur kur planifikoni daljen tuaj të ardhshme me rërë.
TripAdvisor ka zbuluar listën e saj vjetore të plazheve më të mira në Australi dhe në botë për 2017. Whitehaven Beach në Whitsundays ka kryesuar listën e Aussie për vitin e katërt, ndërsa Baia do Sancho e Brazilit është quajtur plazhi numër një në botë.
Ja një vështrim më i afërt në të mirën tonë, sipas sasisë dhe cilësisë së përshtypjeve të udhëtarëve të mbledhur gjatë një periudhe 12-mujore.

A e miratoni ju këtë listë

  • Whitehaven Beach – Whitsunday Island
  • Surfers Paradise Beach – Surfers Paradise
  • Noosa Main Beach – Noosa
  • Manly Beach – Sydney
  • Turquoise Bay – Exmouth
  • Burleigh Heads Beach – Burleigh Heads
  • Cable Beach – Broome
  • Mooloolaba Beach – Mooloolaba
  • The Strand – Townsville
  • Emily Bay – Norfolk Island

Burimi i lajmit: https://www.lifestyle.com.au/travel/the-10-best-beaches-in-australia.aspx

Burimi i fotos kryesore: © Catarina Sousa  https://www.pexels.com/photo/australia-traveling-travelling-travel-68704/