Home Travel Një shëtitje në muret e fortifikuara të Kotorit
Një shëtitje në muret e fortifikuara të Kotorit
0

Një shëtitje në muret e fortifikuara të Kotorit

0
0

Është një ndër vendet më të bukura të Malit të Zi. Kotori është një pasuri që mbrohet nga UNESCO si pjesë e Vendeve të Trashëgimisë Botërore. Ka një numër popullsie prej 13 mijë banorësh, por që mbipopullohet nga turistët, nga e gjithë bota.
Një gji për t`u parë e shëtitur me anije si dhe mure të larta e fortesa që mbajnë histori mbi shpinë, është një ndërthurje e mirë për të bërë pushime të mençura. Pushojmë dhe mësojmë mbi histori.

Le ta bëjmë bashkë një shëtitje në qytetin e vjetër!

MicrosoftTeams-image

MicrosoftTeams-image (1)

MicrosoftTeams-image (2)

MicrosoftTeams-image (5)

MicrosoftTeams-image (6)

MicrosoftTeams-image (4)

Video:

 

Burimi i fotove dhe videove: © Anxhela Faber