Home Travel Këto gjëra mos i merrni kurrë me vete në një udhëtim!
Këto gjëra mos i merrni kurrë me vete në një udhëtim!
0

Këto gjëra mos i merrni kurrë me vete në një udhëtim!

0
0

Sa herë ju ka ndodhur të shkoni në një udhëtim dhe të pendoheni për gjërat që i keni ngritur nga shtëpia e që atje nuk ju duhen? Me siguri, gjithmonë. Asnjëherë njeriu nuk është plotësisht i sigurtë se çfarë realisht i duhet kështu që merr më shumë nga sa duhet e jo ato që realisht nevojiten.
Cilat janë ato gjëra që nuk duhet t`i merrni, sepse do të jenë të padobishme:
Librat

libra

Burimi i fotos: © Pixabay https://www.pexels.com/photo/pile-of-five-books-51342/

Nga një palë rroba për çdo ditë

rroba

Burimi i fotos: © Tookapic https://www.pexels.com/photo/brown-fedora-hat-beside-white-sneakers-and-blue-textile-8434/

Disa palë xhinse

xhinse

Burimi i fotos: © Snapwire https://www.pexels.com/photo/jeans-levis-pants-6898/

Produkte të tualetit, si sapun

tualet

Burimi i fotos: © Joey https://www.pexels.com/photo/bathroom-cabinet-candles-faucet-342800/

Çantë makeup-i

cante

Burimi i fotos: © Lum3n.com https://www.pexels.com/photo/brown-leather-crossbody-bag-with-white-framed-sunglasses-167703/

Mjete për rregullimin e flokëve

floke

Burimi i fotos: © Gratisography https://www.pexels.com/photo/woman-morning-bathrobe-bathroom-4614/

Më shumë se dy pajisje elektronike

pajisje

Burimi i fotos: © rawpixel.com https://www.pexels.com/photo/box-business-celebrate-celebration-296878/

Bizhuteri të shtrenjta

bizhu

Burimi i fotos: © Pixabay https://www.pexels.com/photo/accessory-amethyst-birthstone-bright-371102/

Ushqime

ushqime

Burimi i fotos: © Stokpic https://www.pexels.com/photo/food-healthy-vegetables-potatoes-5205/

Peshqira dhe Çarçaf

peshqir

Burimi i fotos: © Dom J https://www.pexels.com/photo/towels-bath-towels-bathroom-45980/

Këpucë jo të rehatshme

kepuce

Burimi i fotos: © Alexandra Maria https://www.pexels.com/photo/close-up-of-shoes-and-bag-336372/

Burimi i lajmit: https://www.smartertravel.com/2017/07/12/12-things-you-should-never-pack-video/

Burimi i fotos në krye: © Pixabay https://www.pexels.com/photo/man-walking-on-the-road-holding-black-luggage-during-sunset-160483/