Home ShowBiz Kur do të publikohet ‘Ta ceki buzën’ e Sabianit dhe Marselit?
Kur do të publikohet ‘Ta ceki buzën’ e Sabianit dhe Marselit?
0

Kur do të publikohet ‘Ta ceki buzën’ e Sabianit dhe Marselit?

0
0

Kujt i kishin munguar hitet e Sabianit dhe Marselit? Me siguri të gjithëve. Epo, s`ka më pritje. Kënga më e re e tyre është lajmëruar se do të vijë së shpejti dhe titullohet “Ta ceki buzën”.
Dyshja e famshme, mes shumë vajzave simpatike do të na sjellin hitin e kësaj vjeshte.
Që në titull duket se do të jetë i veçantë. Ata kanë zbuluar vetëm pak nga projekti. Për ata që nuk mund të presin dot deri në publikim, këto janë sekondat e para të klipit:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=igDPao7eU1o

s1

s3

s4

s5

s6

s7