Home ShowBiz Gazetarja shqiptare e feston ditëlindjen në mënyrën më të veçantë
Gazetarja shqiptare e feston ditëlindjen në mënyrën më të veçantë
0

Gazetarja shqiptare e feston ditëlindjen në mënyrën më të veçantë

0
0

S`ka festë, s`ka tortë, miq rreth e rrotull, Fjodora Fjora vendosi ta festonte ndryshe. Ajo dhuroi gjak për ata që kanë nevojë dhe e bëri pikërisht sot.
“Sot unë zgjedh të dhuroj, për t`i dhënë një mundësi atyre që nuk e kanë! Për të falënderuar Zotin që më lejon të jem ajo që dua, për tim bir gjënë më të shtrenjtë në këtë botë! Për të qenë mirënjohëse për gjithçka kam, familje, miq, kolegë! Sot vendosa ta festoj kështu!”, shkroi gazetarja dhe bëri mirë.
Janë ditët e vështira që kalojmë ato që na ndihmojnë të kuptojmë vuajtjen e të tjerëve. E mira është që të kujtohemi edhe në ditët tona të bukura. Ja, siç bëri Fjodora.

Link: https://www.instagram.com/p/BZnwIPRFJww/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BWYOzDslt4-/?taken-by=fjodoraf