Home ShowBiz Blendi Fevziu vendos të festojë festën e Pavarsisë pranë bregdetit
Blendi Fevziu vendos të festojë festën e Pavarsisë pranë bregdetit
0

Blendi Fevziu vendos të festojë festën e Pavarsisë pranë bregdetit

0
0

Tashmë zyrtarisht jemi në stinën e ftohtë të dimrit. Për Blendi Fevziun ende nuk ka ardhur kjo periudhë. Ai është duke shijuar pushimet e tij dimërore jo në nje vend malor me dëborë siç do të bënin të gjithë në këtë periudhë, Blendi është në një vend egzotik.

Pranë bregdetit të bukur dhe me temperatura të larta, ai ka vendosur të shijoj edhe njëherë verën e vitit 2017.

Duke menduar sa ftohtë bën këtë periudhë me këto foto Blendi na fut të dridhurat.

Foto të postuara nga Blendi:

2017-11-29 08_43_08-Instagram

2017-11-29 08_43_20-Instagram

2017-11-29 08_43_32-Instagram

2017-11-29 08_43_45-Instagram

2017-11-29 08_43_56-Instagram

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/BcAHJyuHG18/?taken-by=blendifevziu