Home Business / Technology Tidal vs Spotify, ja se kush triumfon zyrtarisht
Tidal vs Spotify, ja se kush triumfon zyrtarisht
0

Tidal vs Spotify, ja se kush triumfon zyrtarisht

0
0

Tregu i transmetimit të muzikës online është shumë konkurues. Përveç liderit të tregut Spotify, Apple, Google dhe Amazon po luftojnë gjithashtu për abonentë. Megjithatë, për brendin e mirnjohur Tidal, së shpejti duket se po afron fundi.

Shërbimi i streaming, në të cilin janë partnerë Jay-Z dhe yjet e tjerë të muzikës, duket se do të dalë nga qarkullimi. Burimet financiare të Tidal thuhet se janë të mjaftueshme vetëm për të kapërcyer gjashtë muajorin e ardhshëm, kjo sipas raportimeve të The Verge, që citon gazetën norvegjeze Dagens Næringsliv. Në vitin 2016, shërbimi i transmetimit thuhet se numëron rreth 44 milionë dollarë të ardhura minus.

Burimi i lajmit: https://curved.de/news/keine-chance-gegen-spotify-und-co-tidal-steht-vor-dem-aus-558751