Home Business / Technology Të hash këpucët! Kulmi i varfërisë, ose piku i mirqënies
Të hash këpucët! Kulmi i varfërisë, ose piku i mirqënies
0

Të hash këpucët! Kulmi i varfërisë, ose piku i mirqënies

0
0

Këpucët ekstravagante në vitrinën e një dyqani në Hjuston tërheqin vëmendjen e kalimtarëve me shkëlqimin e tyre dhe format elegante. Edhe më interesante dhe tërheqëse këto këpucë i bën fakti se ato nuk vishen por haen. Këto lloj këpucësh krijohen nga mbushja e kallëpeve me çokollatë të tretur e cila pasi ngrihet edhe merr formë, lyhet me ngjyrë për gatim dhe më pas dekorohen me xixa. Këpucët e çokollatës po përjetojnë pikun e shitshmërisë në Hjuston. Ato përveç se të bukura janë edhe shumë të shijshme. Dyqani prodhon edhe këpucë çokollate për burra dhe çanta të vogla elegante që vështirë se dallohen se janë prej çokollate.

Video&Foto: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=T5HTfmROMEE