Home Lifestyle Eduart Ndocaj kaubojsi poet. Befason me dedikimin romantik për Shën Valentin
Eduart Ndocaj kaubojsi poet. Befason me dedikimin romantik për Shën Valentin
0

Eduart Ndocaj kaubojsi poet. Befason me dedikimin romantik për Shën Valentin

0
0

Sipërmarrës i sukseshëm, kaubojs,  deputet dhe politikan karizmatik edhe pse jetëshkurtër në këtë angazhim, së fundmi piktor por edhe poet. I gjithanshëm Ndocaj dhe mjaft i dedikuar ndaj familjes dhe romantik në jetën në çift.

Ish-deputeti i Kuvendit të Shqipërisë, Eduart Ndocaj nuk ka surprizuar vetëm të shoqen për 14 shkurt, por edhe ndjekësit e shumtë në facebook, me një dedikim me tre piktura dhe poezi.

Ai i ka kushtuar zonjës një poezi mes rreshtave të së cilës mësojmë edhe historinë e tyre.

Postimi i plotë:

Gezuar shen Valentina ime.

Kur dashuroheshim në kohën tonë,
Kur tretesha dhe digjesha për ty,
Nga njeri-tjetri letrat vinin vonë,
Kalonte dhe një muaj apo dy.

Po ndofta dashuria mbahej gjallë,
Se zjarrin mbanin letrat në udhëtim
Me bicikletë a mushkë apo me kalë
Në vapë e shi, dëborë dhe thellim

Kur dashuroheshim në kohën tonë
Me zor na vinin letrat itali shqiperin e shkret
Nuk kishim nëpër dhoma telefonë
Dhe në ëndërr s’kishte faks dhe internet.

Megjithatë më mirë që nuk kishte
As telefon as internet, as faks,
Se fjalë e nisur shpejt dhe mund ta vriste
Një dashuri të vjetër për një çast.

Të gjitha historit e dashurise
Me pëlqejnë se Janë te bukura
Por historia jonë e dashurise
Është ajo më e perferumja ime
Të dua Valentina je shetnesha im ne toke.
Shen Valentina ime gëzuar.

2018-02-14 16_01_53-Eduart Ndocaj

Link: https://www.facebook.com/hotel.kei

27867886_919895378177768_650562475099862779_n

Link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=919895378177768&set=pcb.919895558177750&type=3&theater

27752129_919895461511093_4381440065532347593_n

Link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=919895461511093&set=pcb.919895558177750&type=3&theater

27972246_919895528177753_5758788432250034139_n

Link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=919895528177753&set=pcb.919895558177750&type=3&theater

Burimi i fotos kryesore: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=904196276414345&set=a.104466859720628.11036.100004719428856&type=3&theater