Home Business / Technology Mendoni se partneri juaj është duke ju mashtruar? Kontrolloni për këto aplikacione në telefonin e tyre
Mendoni se partneri juaj është duke ju mashtruar? Kontrolloni për këto aplikacione në telefonin e tyre
0

Mendoni se partneri juaj është duke ju mashtruar? Kontrolloni për këto aplikacione në telefonin e tyre

0
0

Një sondazh i ri i mashtruesve serikë ka zbuluar aplikacionet që përdorin për të komunikuar me të dashurit e tyre të fshehtë dhe rezultatet do të të befasojnë.

A keni menduar ndonjëherë se partneri juaj mund të ju mashtrojë juve dhe nxitoni për të kontrolluar telefonin e tyre? Shanset janë, po shikoni në vendin e gabuar.

Nëse mendoni se Facebook, Instagram, ose WhatsApp janë aplikacione të një mashtruesi për biseda të çuditshme, ju jeni duke kwrkuar nw vendin e gabuar.

Hapësirat e vërteta të komunikimit të çuditshëm janë aplikacionet e mesazheve Kik dhe Snapchat, sipas një sondazhi të ri prej 2,000 cheaters serial nga IllicitEncounters.com.

Me 28% të votave të përgjithshme, Kiku ishte aplikacioni më popullor për shkelësit e kurorës pasuar nga afër nga Snapchat në 23%.

Mbrapa shumë prapa ishin gjigandët e mediave sociale Facebook (me 18% të votave) dhe WhatsApp, e cila u ul në vendin e fundit me 10%.

Veçanërisht, as Snapchat as Kik nuk mundësojnë encryption fund-to-end: një proces që kodon një mesazh duke përdorur një çelës të veçantë në mënyrë që vetëm dërguesi dhe marrësi mund ta shohin atë.

Në këtë mënyrë, palët e treta dhe madje edhe vetë aplikacioni nuk mund të hyjnë në bisedat tuaja.

Ju do të mendoni se privatësia do të ishte një prioritet kur zgjedh një aplikacion për komunikimet tuaja të rrezikshme (dhe të gjalla).

WhastApp, nga ana tjetër, mundëson kriptimin e parazgjedhur. Ndërsa, Facebook Messenger ju jep mundësi për ta aktivizuar manualisht atë.

Burimi i lajmit: https://www.thesun.co.uk/tech/5643014/cheating-adultery-apps-snapchat-kik/

Burimi i fotos: © rawpixel.com https://www.pexels.com/photo/adolescent-adult-beautiful-blur-618544/