Home Lifestyle E pabesueshme! Modeli me mbipeshë thyen standardet
E pabesueshme! Modeli me mbipeshë thyen standardet
0

E pabesueshme! Modeli me mbipeshë thyen standardet

0
0

Edhe pse mbipeshë ai nuk nje kufij.

“Gjithçka që dua të arrij është që t’i bëj njerëzit që ta duan dhe ta pranojnë veten ashtu siç janë”.

Kështu ka thënë një model me mbipeshë i cili ka thyer të gjitha stereotipet që i atribuohen madhësisë dhe gjinisë duke dashur trupin e tij dhe duke inkurajuar të tjerët që të bëjnë të njëjtën gjë.

Arcadio Del Valle është një burrë 30-vjeçar nga Boston në Massachusetts.

Përkundër peshës që ka ai nuk e ka problem që të vazhdojë profesionin e tij si model, dhe tashmë duke i postuar në rrjete sociale të gjitha fotografitë që ai bën.

Link: https://www.instagram.com/p/BfLnmYgh77t/?taken-by=adydelvalle_

Link: https://www.instagram.com/p/BfGrBbBBijh/?taken-by=adydelvalle_

Link: https://www.instagram.com/p/Be6xyCcBuru/?taken-by=adydelvalle_

Link: https://www.instagram.com/p/BeYWzDGhjKD/?taken-by=adydelvalle_

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/Bd1f2TfBfki/?taken-by=adydelvalle_

Burimi i lajmit: http://www.independent.co.uk/life-style/fashion/plus-size-male-model-body-positivity-instagram-fashion-breaks-norms-a8230726.html