Home Aktualitet “Kryeministri mirë ua bën, t’i rrisë edhe më shumë taksat” Reagimi i qytetares do iu lërë pa mend
“Kryeministri mirë ua bën, t’i rrisë edhe më shumë taksat” Reagimi i qytetares do iu lërë pa mend
0

“Kryeministri mirë ua bën, t’i rrisë edhe më shumë taksat” Reagimi i qytetares do iu lërë pa mend

0
0

Të enjten për rreth 3 orë opozita në shenjë proteste ka bllokuar qarkullimin e mjeteve në katër akse të vendit.

Kjo mosbindje civile e nisur pas protestës së Rrugës së Kombit dhe burgosjes së 11 kuksianëve, mblodhi me qindra njerëz duke kërcënuar kryeministrin Edi Rama për rrëzim nga pushteti.

Por vajza që shikoni në videon e bashkëngjitur lajmit mendon se rritja e taksave jo vetëm që është e pranueshme por edhe sygjeron kryeministrin Edi Rama t’i rrisë edhe më shumë.

“Kryeministri Edi Rama ia bën shumë mirë këtij populli, ti rrisë edhe më shumë taskat për mendimin tim…”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=lZ7Odskf7qE

Burimi i fotos kryesore:  ©Ora News