Home Aktualitet Mbretëresha e Spanjës provon ushqimin tradicional shqiptar
Mbretëresha e Spanjës provon ushqimin tradicional shqiptar
0

Mbretëresha e Spanjës provon ushqimin tradicional shqiptar

0
0

Mbretëresha Sofi e Spanjës ka qenë pjesë e ceremonisë së gastronomisë shqiptare në Madrid.

Ambasadori shqiptar, Ridi Kurtezi ka publikuar pamjet në rrjetin e tij social në Twitter ku Mbretëresha e Spanjës duket si shikon disa ushqime tradicionale shqiptare.

“Kënaqësi të mirëpres Mbretëreshën Sofia në tryezën e gastronomisë shqiptare në Madrid”, ka shkruar ai.

Ndër ushqimet që ishin të ekspozuar përfshiheshin ëmbëlsirat si ballokume, trigona dhe zupa.

2018-04-17 14_24_58-Ridi Kurtezi (@RKurtezi) _ Twitter

2018-04-17 14_25_45-Ridi Kurtezi (@RKurtezi) _ Twitter 2018-04-17 14_26_27-Ridi Kurtezi (@RKurtezi) _ Twitter

Link: https://twitter.com/RKurtezi