Home ShowBiz “Në duart e fëmijëve ne kemi lënë ‘bombë’” Deklarata e fortë e Agron Llakajt
“Në duart e fëmijëve ne kemi lënë ‘bombë’” Deklarata e fortë e Agron Llakajt
0

“Në duart e fëmijëve ne kemi lënë ‘bombë’” Deklarata e fortë e Agron Llakajt

0
0

ka qenë i ftuar sonte , Duke iu përgjigjur pyetjeve të fëmijëve aktori i njohur i humorit Agron Llakaj ka folur për jetën e tij. Ka treguar çaste nga fëmijëria, për familjen dhe fëmijët e tij dhe tani që është gjysh, duket shumë i apasionuar pas mbesës së tij. Në emisionin “Në kurthin e Piter Pan” në televizionin Klan, aktori ka dhënë edhe një mesazh për të gjithë fëmijët

“E di shumë mirë që morali sot nuk pëlqehet. Unë i shikoj këta fëmijë kaq të çiltër, kaq të dashur, të prodhojnë një magji dhe prandaj them se është dashuria më e madhe. Megjithatë jam shumë koshient për të qenë fobik, për të patur frikë për të ardhmen, sepse pa dashur në duart e fëmijëve ne kemi lënë “bombë”. Ne i shikojmë fëmijët me iPad, iPhone apo çfarë aparati.

Me të vërtetë interneti të ofron mundësi, zhvillim, por pa dashur në duart e fëmijëve kemi dhënë amazonën, një amazon që ka brenda një mister. Prandaj ky është mesazhi më i mirë, prindër ruajini fëmijët për t’i patur sa më larg kësaj amazone. Ka gjëra të bukura, ka përralla me të cilat ne jemi rritur, por jam shumë i sigurt që do mësojnë dhë gjëja më e rëndësishme është të dashurojnë”, tha Llakaj.

Link: https://youtu.be/Y_T_oH3H8Z0?t=1168

Burimi i fotos kryesore:  ©Tv Klan