Home ShowBiz “Vonë”, por rikthehet sërisht Samanta, në një bashkëpunim që do e kujtoni gjatë
“Vonë”, por rikthehet sërisht Samanta, në një bashkëpunim që do e kujtoni gjatë
0

“Vonë”, por rikthehet sërisht Samanta, në një bashkëpunim që do e kujtoni gjatë

0
0

Një dashuri për të cilën nuk duhet shpresur më, pasi për të është “Vonë”. Një ngjarje të tillë, kaq intime dhe të përjetuar thellë, trajton edhe kënga e re e Samantës në bashkëpunim me Elinel.

I ambjentuar mes maleve dhe deborës së ftohtë, ky projekt të sjell ndërmend një baladë dimri, por të stilizuar dhe të pasuruar me ritëm e melodi më dinamike.

Samanta shkëlqen dhe zëri i saj i plotë, i jep veçanti gjithë projektit në tërësi. Ka një lojë vokale mjaft interesante që do iu mbetet në mendje.

Video&Foto: https://www.youtube.com/watch?v=aAUEqtxqSvc