Home ShowBiz Ke fiksim të rrahësh njerëz? Habit Florjan Binaj: “Thellë-thellë jam malësor”
Ke fiksim të rrahësh njerëz? Habit Florjan Binaj: “Thellë-thellë jam malësor”
0

Ke fiksim të rrahësh njerëz? Habit Florjan Binaj: “Thellë-thellë jam malësor”

0
0

Aktori Florjan Binaj, i ftuari në emisionin “Late Night Show” zbuloi se populli e njeh më së shumti nga rolet që bën në Portokalli, kryesisht policin.

Kastro Zizo në rolin e moderatorit e pyeti se si i lindi ideja e policit, për të cilën Flori tregoi se ka qenë frymëzim nga një këngëtar e një malësor.

Flor Binaj: Kola është një përzierje në kokën time, një miks to miks me një prej parodistëve që ka qenë në Portokalli, një prej vëllezërve Lleshi. Ka një 10% nga ai, ka 3% nga një malësor që kam takuar një herë dhe pjesa tjetër është e gjitha fantazia ime. Ka marrë pak vese.

Kastro Zizo: Thellë-thellë ke pasur fiksim të rrihje njerëzit?

Flor Binaj: Thellë-thellë kam pasur fiksim të jem malok, malësor. Unë jam malësor nga Labëria.

Link: https://youtu.be/E9ZsowxDez4?t=323

Burimi i fotos kryesore: ©Top Channel