Home ShowBiz Floriana Garo na e bën dimrin verë
Floriana Garo na e bën dimrin verë
0

Floriana Garo na e bën dimrin verë

0
0

Floriana Garo prej disa kohësh ka lënë Shqipërinë për tu zhvendosur në Genevë pas dashurisë së saj të jetës dhe babai të vajzës.

Është bërë nënë gati pothuajse një vit dhe Floriana nuk ka ndryshuar aspak, vazhdon të mbetet po aq simpatike sa më parë.

Ka vendosur pikërisht që në dimër të bëjë pushimet e saj verore, duke na bërë që të ndjejmë zili sa herë që shohim fotot e saj.

View this post on Instagram

#paradise @sunaquairuveli #wintervacation

A post shared by FLORIANA GARO (@florianagaro) on

Link: https://www.instagram.com/p/BtBgCxuB40J/

View this post on Instagram

#maldives @sunaquairuveli #wintervacation

A post shared by FLORIANA GARO (@florianagaro) on

Link: https://www.instagram.com/p/BtFg5eohzTJ/

View this post on Instagram

#maldives #sunset

A post shared by FLORIANA GARO (@florianagaro) on

Link: https://www.instagram.com/p/BtLDFGgBCvb/

View this post on Instagram

#maldives #paradisevacation #beautifuldestinations

A post shared by FLORIANA GARO (@florianagaro) on

Link: https://www.instagram.com/p/BtNmVWxBwyA/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BsFk3_AhxkS/