Home ShowBiz Keisi Stresit në një event – Zbuloni këngëtaren që i ka kënduar asaj live
Keisi Stresit në një event – Zbuloni këngëtaren që i ka kënduar asaj live
0

Keisi Stresit në një event – Zbuloni këngëtaren që i ka kënduar asaj live

0
0

Ka qënë një festë e organizuar me këngëtarë Shqiptarë në Toronto. Pjesmarrëse në këtë festë nuk kishte edhe sesi të mos ishte Keisi Lushaj, bashkëshortja e Stresit.

Kujtojmë që Keisi jeton në Toronto dhe prej disa muajsh është larguar nga Shqipëria për t’u rikthyer sërish në Tiranë pas disa ditësh.

 

Kjo këngëtare i është afruar tavolinës së Keisit dhe i ka kënduar asaj live, madje duke e përqafuar në fund. Kjo gjë ka ardhur edhe sepse Keisi është bashkëshortja e Stresit. Bëhet fjalë për këngëtaren e mirënjohur Vida Kunora.

 

Video e postuar nga vet Keisi:

Link: https://www.instagram.com/bkc___/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BsdR-fNn8dJ/