Home ShowBiz I ngacmuan Keisin, përgjigja epike e një babai si Sabiani
I ngacmuan Keisin, përgjigja epike e një babai si Sabiani
0

I ngacmuan Keisin, përgjigja epike e një babai si Sabiani

0
0

Sa më shumë që kalojnë ditët aq më shumë pa fjalë na lë Keisi. Është bërë kaq shumë simpatike saqë ky detaj nuk mund të na shpëtojë dot.

Ka publikuar dje në profilin e saj një foto shumë provokuese por komenti i saj ishte akoma më shumë provokues duke bërë kështu që një ndjekëse e saj në Instagram të komentonte negativisht mbi këtë foto.

Ky koment i pakëndshëm ka rënë në sy të super babait protektor të Keisit dhe ai i është përveshur mirë komentueses duke e lënë atë pa fjalë.

E në fakt çdo baba do veprontë njejtë si Sabiani!

 

keisi

Link: https://www.instagram.com/p/BtmU7NtlPbU/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Bti0an5lQN8/