Home Aktualitet Mark Zuckerberg blen shtëpi luksoze në Kaliforninë Veriore
Mark Zuckerberg blen shtëpi luksoze në Kaliforninë Veriore
0

Mark Zuckerberg blen shtëpi luksoze në Kaliforninë Veriore

0
0

Themeluesi i Facebook, Marck Zuckenberg investoi rreth 59 milionë dollarë në dy prona në Liqenin Tahoe, një destinacion popullor pushimi në Kaliforninë Veriore.

Dy pronat u blenë në bregun perëndimor të Liqenit Tahoe, një zonë tepër e njohur dhe luksoze.

Vila gjigande është shtrirë mes pyjeve dhe pamjes fantastike të liqenit përballë. Vila prej druri është prona e shtuar pasurive të paluajtshme të miliarderit.

Midis dy pronave, Zuckerberg tani zotëron 600 metra pronë ujore private në liqenin Tahoe. Zona gjithashtu numëron familjen e themeluesit të Hewlett-Packard Bill Hewlett dhe familjen e ikonës së botimeve të vonuara Charles McClatchy, si fqinjë.

Link: https://variety.com/2019/dirt/news/mark-zuckerberg-lake-tahoe-houses-1203209603/

Link: https://www.instagram.com/p/BxIzzdvBPQI/

Burimi i fundit: https://www.instagram.com/p/BmtbpgWBsZk/