Home ShowBiz Tatuazhi domethënës I këngëtares shqiptare, zbuloni mesazhin që fshihet pas tij
Tatuazhi domethënës I këngëtares shqiptare, zbuloni mesazhin që fshihet pas tij
0

Tatuazhi domethënës I këngëtares shqiptare, zbuloni mesazhin që fshihet pas tij

0
0

Këngëtarja Besa Kokëdhima ka bërë së fundmi një tatuazh në krah, I pari për këngëtaren dhe domethënia që ka zgjedhur është vërtetë e veçantë.

Besa ka shkruar Vajza e Valëve në frëngjisht, ndërsa në foton e publikuar në instragram ka shpjeguar çfarë mesazhi fshihet pas tatuazhit.

Kengëtarja e ka marrë frymëzimin nga një këngë polifonike, që e kthen në rrënjët e saj.

Ky tatuazh është një lidhje mistike e këngëtares me origjinën e saj.

Tatuazhi do ti shërbejë Besës që kurdoherë të kujtojë rrënjët e saj dhe vajzën e valëve.

besa kokedhima

Link: https://www.instagram.com/besaofficial/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Bvzguf3geDh/