Home Aktualitet Me kë është revoltuar Aulona, zbuloni mesazhin e fuqishëm të moderatores
Me kë është revoltuar Aulona, zbuloni mesazhin e fuqishëm të moderatores
0

Me kë është revoltuar Aulona, zbuloni mesazhin e fuqishëm të moderatores

0
0

Në një kohë kur në Shqipëri, po rritet gjithnjë e më shumë dhuna ndaj grave, Aulona Musta kë një mesazh të veçantë drejtuar burrave.

Ajo ka zgjedhur një foto nga një raport i fundit i UNODC i cili e rendit Shqipërinë si vendin me nivelin më të lartë të vrasjeve nga partnerët intimë, për të dhënë mesazhin e fuqishëm.

Aulona ju bën thirrje burrave, që të ndalojnë dhunën ndaj grave, nënave ti edukojnë më mirë djemtë dhe organeve ligjvënëse të ashpërsojnë dënimet në rastin e vrasjes së grave.

Kjo nuk është hera e parë që moderatorja reagon për fenomene të tilla. Në jo pak raste ajo ka shpërndarë mesazhe sensibilizuese për situata të ndryshme.

 

Link: https://www.instagram.com/p/B1LyiZAh5qN/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BzgTldDheJR/