Home Lifestyle 3 përzierje natyrale që ju bëjnë të ndiheni mirë dhe të hiqni dorë nga ilaçet
3 përzierje natyrale që ju bëjnë të ndiheni mirë dhe të hiqni dorë nga ilaçet
0

3 përzierje natyrale që ju bëjnë të ndiheni mirë dhe të hiqni dorë nga ilaçet

0
0

Nëse doni të ndieni më mirë, të shpëtoni nga dhimbja e kokës, apo të përforconi imunitetin tuaj, tashme kemi zgjidhjen ideale me metoda natyrale.

Shpesh herë vuajmë nga dhimbja e kokës dhe i drejtohemi medikamenteve, por tashmë mund ta zgjidhni ndryshe këtë problem.

Mjaftojnë disa feta mango të zhytura në lëngun e xhinxherit dhe dhimbja e kokës largohet në pak minuta.

Ndërsa për një imunitet më të mire dhe për të qëndruar larg sëmundjeve, konsumoni portokall dhe xhinxher.

Një tjetër kombinim i fuqishëm është ai i mollës me kanellë i cili shërben për përshpejtuar metabolizmin.

Link: https://blackdoctor.org/477981/5-infused-water-recipes-to-help-you-feel-better/2/

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/ginger-on-gray-surface-1337585/