Home Lifestyle Cilat janë sekretet për një fytyrë të shëndetshme, ja çfarë duhet të bëni..
Cilat janë sekretet për një fytyrë të shëndetshme, ja çfarë duhet të bëni..
0

Cilat janë sekretet për një fytyrë të shëndetshme, ja çfarë duhet të bëni..

0
0

Të gjithë duam të kemi një fytyrë të shëndetshme dhe ka disa mënyra mjaft efikase për t’ja arritur.

Nëse dëshironi të dukeni të freskët gjatë gjithë ditës, duhet që merrni ajër të pastër gjatë ditës.

Edhe nëse jeni në ambjent zyre, duhet të shkëputeni herë pas herë për tu freskuar, pasi edhe fytyra ka nevojë të ajroset.

Një factor i rëndësishëm është padyshim ushqimi, nuk është e rëndësishme të hani ushqim të bollshëm, mjafton që të mos tejkaloni vaktet dhe mbi të gjitha të  ushqeheni shëndetshëm dhe sa herë që e ndieni të nevojshme.

Gjithashtu e rëndësishme është t’i kushtoni vetes kohën e duhur për tu relaksuar.

Nëse keni kaluar një ditë të lodhshme, duhet patjetër të merrni kohën e duhur për tu çlodhur.

Uji gjithashtu është shumë i rëndësishëm për lëkurën. Për të patur një lëkurë të shëndetshme duhet të jeni gjithmonë të hidratuar.

Link: https://thehansindia.com/life-style/beauty/skin-care-secrets-554301

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/woman-washing-her-face-with-water-2087954/