Home Aktualitet Femra më e bukur në botë sipas shkencës, nuk do ta besoni kush u zgjodh
Femra më e bukur në botë sipas shkencës, nuk do ta besoni kush u zgjodh
0

Femra më e bukur në botë sipas shkencës, nuk do ta besoni kush u zgjodh

0
0

Super modelja Bella Hadid është shpallur sipas shkencëtarëve femra më e bukur në botë.

Pas matjeve të bëra sipas një ekuacioni matematikor të përcaktuar nga grekët e lashtë, fytyra e Bella Hadit përputhet në masën 94% me standartet e fytyrës perfekte.

Shkencëtarët kanë llogaritur madhësinë dhe pozicionin e buzëve, mjekrës dhe syve dhe mesa duket supermodelja është shumë afër perfeksionit, duke u konsideruar si fytyra më e bukur në botë.

Motra e saj Gigi Hadid, nuk është futur as në dhjetëshen e femrave më të bukura, pavarësisht se janë motra, ato kanë fizionomi të ndryshme fytyre.

Lista e më të bukurave vijon me vendin e dytë ku renditet Beyonce me fare pak diferencë nga Bella, për të vijuar më pas në vend të tretë me Amber Heard, Ariana Grande në vend të katërt dhe Taylor Sëift e pesta.

Link: https://www.instagram.com/p/B2r9JA4AKVb/

Link: https://www.instagram.com/p/B3S1tepHWGw/

Burimi i lajmit: https://www.thesun.co.uk/fabulous/10139459/bella-hadid-most-beautiful-woman-world-beauty-phi-face-perfect/

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/woman-in-white-top-lying-on-assorted-color-textiles-3048715/