Home Aktualitet 9 vjeçari shqiptar me memorien e rallë, e pabesueshme di çdo gjë mbi historinë
9 vjeçari shqiptar me memorien e rallë, e pabesueshme di çdo gjë mbi historinë
0

9 vjeçari shqiptar me memorien e rallë, e pabesueshme di çdo gjë mbi historinë

0
0

Anxhelo është vetëm 9 vjeç, por hyn tek ata persona që kanë një memorie të rrallë për data dhe vite.

Ai është është i apasionuar pas historisë dhe ka informacione shumë më të gjera se sa ato që ka marrë deri tani në shkollë.

Njeh përmendësh data dhe vite të rëndësishme të historisë, gjithashtu mund të përmendë nga i pari tek i fundit të gjithë presidentët amerikanë.

Anxhelo është testuar nga pedagogu Erald Kapri në studion e emisionit “Ftesë në 5”, ku ishte i ftuar së bashku me motrën e tij Debora vetëm 8 vjeç.

Eraldi i ka bërë disa pyetje nga historia vogëlushit dhe ai I është përgjigjur saktë secilës prej tyre, duke i befasuar të gjithë.

Pasionin për historinë dhe gjeografinë, 9 vjeçari e ka të trashëguar nga i ati, i cili ka një pasion të veçantë për këto lëndë.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=cHIsszsMhr4&feature=player_embedded

Burimi i fotos: https://www.youtube.com/watch?v=cHIsszsMhr4&feature=player_embedded