Home ShowBiz Degjeneron situata në “Hell’s Kitchen”, konkurentet shahen dhe kapen për flokësh
Degjeneron situata në “Hell’s Kitchen”, konkurentet shahen dhe kapen për flokësh
0

Degjeneron situata në “Hell’s Kitchen”, konkurentet shahen dhe kapen për flokësh

0
0

“Hell’s Kitchen” ndonjëherë del jashtë çdo parashikimi dhe kjo jo vetëm prej Renatos por edhe nga vetë konkurentët të cilët zihen ndonjëherë edhe me njëri tjetrin.

Kështu ka ndodhur edhe mes dy vajzave konkurente Kristinës dhe Marselës të cilat kanë debatuar për gatimin fillimisht në kuzhinë e më pas kanë vijuar në zonën ku konkurentët rrëfen pas asaj çfarë ndodh në kuzhinë.

Vajzat kanë filluar të fyejnë njëra tjetrën me fjalë ofenduese ndërsa në fund janë kapur nga flokët.

Në fakt sherri mes tyre ka qenë më shumë në formë shakaje të paktën pas pjesës së kuzhinës pasi në fund e kanë mbyllur duke buzëqeshur.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=fYdvOpXEEVA&feature=player_embedded

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B4DRq2In0z7/