Home ShowBiz Rezarta Shkurta – tendencat e skenografive më të reja
Rezarta Shkurta – tendencat e skenografive më të reja
0

Rezarta Shkurta – tendencat e skenografive më të reja

0
0

Në më shumë se 5 vite ka dëshmuar për super skenografi dhe sete fëmijësh si askund, fotot e të cilave i publikon shpesh ne instagramin e Hera Company dhe gjithashtu vet Rezarta Shkurta.

Më tej ne po të njëjtin nivel Rezarta Shkurta hapi degën HEHO Media, që përfshin fotografimin dhe filmimin profesional të produkteve për bizneset, nga kompanitë e bizhuterive e deri tek produktet ushqimore i mbulon me shumë profesionalizëm.

Tani kemi parë një postim të sajin që ka lidhje me një skenografi video klipi, mos ndoshta do jetë prezente edhe në këtë sektor?

 

Mbetet për tu zbuluar.

hera2

Link: https://www.instagram.com/rezartashkurta/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CCax6KVpHp3/