Home Travel Pushime në Shqipëri si këto
Pushime në Shqipëri si këto
0

Pushime në Shqipëri si këto

0
0

Zoti e ka bekuar vendin tonë me klimë dhe natyrë të rrallë por shpesh turistët kanë qënë të pakënaqur nga niveli i shërbimit dhe si rrjedhim njerëzit janë bërë më kreativ për mënyrat se si ti kalojnë pushimet. Disa kanë zgjedhur të qëndrojnë në shtëpi, disa të tjerë kanë zgjedhur detin e disa malin, Shqipëria i ofron të gjitha.

Ndër ata që kane zgjedhur detin jo domosdoshmërisht kanë zgjedhur bregun por qëndrojne në uj gjithë ditën, ndër këta kane zgjedhur edhe yachtet për të eksploruar brigje të virgjëra.

Fotot më poshtë tregojnë pamjet përrallore të brigjeve Shqipëtare.

Link: https://www.instagram.com/p/CDVvgVgDo8t/

Link: https://www.instagram.com/p/CDRb89vDA4g/

View this post on Instagram

Miremengjesi 🤩

A post shared by ArkivaShqip (@arkivashqip) on

Link: https://www.instagram.com/p/CDN1ETwDxYX/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CDVvgVgDo8t/