Home ShowBiz Adriatik Hotel – lider në festimet private
Adriatik Hotel – lider në festimet private
0

Adriatik Hotel – lider në festimet private

0
0

Pandemia i ka vështiresuar shumë grupimet dhe sidomos festimet me shumë njerëz, por ka një zgjidhje sepse festa bëhet perfekte edhe vetem me familjen sepse mjafton të jetë vendi me një pamje të bukur atmosfera dhe kënaqësia është e madhe.

Së fundmi Adriatik Hotel në Durrës është zgjedhur si vendi më special nga Rezarta Shkurta për të organizuar ditëlindjen e saj, në rërë, nën ndriçimin fantastik të perëndimit me drita qirinjsh, një tendë dhe vetëm dashuri.

Link: https://www.instagram.com/p/CHzn4GvjJos/

Nuk e dinim por në fakt festat atje bëhen edhe në mëngjes, me pamjen spektakolare të verandës së dhomave, petale trëndafilash, tavolina perfekte dhe pamja magjike e detit dhe diellit.

Link: https://www.instagram.com/p/CH0ZAMKpMEH/

Me pak fjalë, ku ka dëshirë ka dhe një zgjidhje, dhe sot zgjidhja është Adriatik Hotel.

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CHxVNVXJCtR/https://www.instagram.com/p/B-zvOtKpnyE/