Home ShowBiz Ronela apo Samanta, Zerka na la pa fjalë me zgjedhjen e tij
Ronela apo Samanta, Zerka na la pa fjalë me  zgjedhjen e tij
0

Ronela apo Samanta, Zerka na la pa fjalë me zgjedhjen e tij

0
0

Këngëtari Young Zerka ka qenë i ftuari i rradhës në rubrikën “After Party” të moderatores Luana Vjollca.

Ai është vënë si çdo pjesëmarrës tjetër përballë pyetjeve pikante dhe përgjigjet e tij kanë qenë gjithashtu befasuese.

Tashmë dihet që Ronela dhe Young Zerka nuk janë më bashkë, por gjithashtu më herët ata të dy kishin një debat edhe me këngëtaren Samanta Karavella.

Në kushte të tilla, këngëtari është vënë të zgjedhë midis Ronelës dhe Samantës dhe ai ka befasuar me përgjigjen duke mos zgjedhur asnjerën prej tyre, por duke përmendur emrin e Rihannës.

Ai është vënë gjithashtu përballë disa pyetjeve pikante, ndërsa ka zbuluar se për momentin është single.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=UoBZcvH8SVI

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CFPNh2UHboI/