Home Business / Technology YouTube, Gmail dhe Google jashtë funksionit, platformat, probleme serioze
YouTube, Gmail dhe Google jashtë funksionit, platformat, probleme serioze
0

YouTube, Gmail dhe Google jashtë funksionit, platformat, probleme serioze

0
0

YouTube, Gmail dhe një pjesë e konsiderueshme e shërbimeve të Google nuk kanë funksionuar për  më shumë se 20 minuta gjatë ditës së sotme, ndërsa vazhdojnë ende të kenë probleme.

Video platforma e YouTube kur tentoje të hyje për të parë diçka shfaqte mesazhin error, ndërsa Google Play Store nuk ka qenë i aksesueshëm për një kohë relativisht të gjatë.

Mosfunksionimi i këtyre shërbimeve është ende i pashpjegueshëm, ndërsa mësohet se janë prekur përdorues në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Australia dhe disa vende Europiane përfshirë edhe Shqipërinë kur nuk ka funksionuar asnjë gjë.

WhatsApp Image 2020-12-14 at 12.55.37

Link:https://www.heise.de/news/Komplettausfall-Youtube-Gmail-und-andere-Google-Dienste-nicht-erreichbar-4989007.html

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/UWVJaDvXW_chttps://unsplash.com/photos/NmGzVG5Wsg8